Hej medlemmar i Permakultur i Sverige och andra permakulturintresserade. Här kommer lite nyheter från föreningen. 🙂

Du som är medlem bör ha fått faktura för årets medlemsavgift i din inbox. Fakturan kommer från vårt nya medlemssystem MyClub som har implementerats under hösten för att göra medlemshanteringen enklare och säkrare. Hör av dig till medlem@permakultur.se om fakturan inte har dykt upp eller om du vill byta medlemsnivå. Precis som förra året är vår ordinarie medlemsavgift 400:- men det finns även möljighet att betala en reducerad avgift på 200:- om du känner att du inte har råd med full avgift. Den som vill bidra med mer till föreningen kan välja en högre avgift om 600:-

Som medlem får du vår medlemstidskrift Permakulturbladet fyra gånger per år. Permakulturföreningen är medlem i Fritidsodlarnas Riksorganisation FOR vilket innebär att du har tillgång till gratis rådgivning via dem, får 10% rabatt hos Impecta på fröer och du får även rabatt inträdet till mässan https://www.nordiskatradgardar.se/.

Du har även möjlighet att lägga upp dina egna kurser och arrangemang här på permakultur.se, annonsera i permakulturbladet och engagera dig lokalt. Vi jobbar för att det ska bli fler lokala initiativ över hela landet.

Det nya medlemssystemet MyClub har en app för både Android– och Apple-enheter för dig som vill hålla koll på ditt medlemskap och uppdatera dina uppgifter. Mer information om systemet och de möjligheter som finns kommer lite senare i vår.

Är du inte medlem än så kan du bli det här: BLI MEDLEM

Nordiskt möte 24-26 februari 2023

Årets nordiska möte äger rum utanför Århus i Danmark den 24-26 februari. Från Permakultur i Sverige kommer några representanter från styrelsen att närvara, men det finns plats för fler intresserade att delta och bidra till att utveckla det nordiska samarbetet inom permakulturrörelsen. Vill du hänga på? Kika här för mer information.

Nya kurser upplagda i kalendariet

Kalendariet för 2023 börjar redan fyllas på med allt från introduktionskurser och certifieringskurser till mer specialiserade odlingskurser från norr till söder i landet. Ta en titt på kurssidan och se om du hittar något som passar dig.

Permakulturbladet nr 4 2022 ute nu

Det senaste numret av Permakulturbladet bör ha dykt upp i din brevlåda om du är medlem. Vill du beställa enstaka nummer kan du göra det här.

Vill du sitta med i styrelsen?

Valberedningen har nu satt igång sitt arbete med att ta fram kandidater till styrelsen för 2023. Är du intresserad av att hjälpa föreningen att växa och bli bättre? Hör av dig till valberedning@permakultur.se om du kan tänka dig att ställa upp.

Snart kommer vi att presentera datum och plats för årsmötet. Håll utkik här på hemsidan för mer information.