Permakultur i Sverige - Event 2022

Kom med och engagera dig i tre olika event som äger rum i och runt Stockholm i vår!

Nordiska Trädgårdar, den 31 Mars – 3 April 2022

Vi har en monter på mässan under nordens största trädgårdsmässa. Just nu sker det regelbundna träffar digitalt/på Södermannagatan 38, i Dynamos lokaler, torsdagar jämna veckor kl. 18-19, med lite mingel efteråt, mat & fika, samt kreativ planering av årets monterutställning. OBS! Mässan kan komma att bli digital i år på grund av Covid, men om inte regeringen tar ett sådant beslut sker mässan i Älvsjömässans lokaler på Mässvägen 1, 125 30 i Älvsjö. Vi kommer ha 3-4 möten.

– Vill du vara med i teamet som planerar mässan? Vill du vara med och ställa ut, hålla gratisföredrag, dela ut information om sprida och prata Permakultur? Hör av dig till oss på:
styrelsen@permakultur.se

Klimatriksdagen, den 1 – 3 April 2022

Vi har en monter i Kulturhuset, för att uppmärksamma Permakultur som en aktiv ingrediens i hållbarhetsdebatten. Hjälp oss att organisera och kom jättegärna med kreativa idéer? Just nu sker det regelbundna träffar, både digitalt och på Södermannagatan 38 i Dynamos lokaler. Vi ses på torsdagar jämna veckor kl. 18-19, det blir lite mingel efteråt, mat & fika till kl. 20, samt kreativ planering av årets demokratiska Klimataktion. Vi kommer ha 3-4 möten.

– Vill du vara med oss på Kulturhuset, dela ut information om, sprida och prata Permakultur? Hör av dig till oss på:
styrelsen@permakultur.se

Skansens Trädgårdsdagar

Under fyra veckor i Maj kommer vi att vara på Skansen, för att sprida Permakultur. Vi söker dig som vill vara med och planera, kanske kan vi plantera en trädgård, eller så kommer vi kunna erbjuda människor som besöker oss tillgång till kurser i Skogsträdgårdsodling, design av sin trädgård, osv. till bra priser? Just nu behöver vi alla händer vi kan få!

– Hör av dig till oss på: styrelsen@permakultur.se