Brev till lokala kontaktpersoner

Hej! Vad trevligt att du hört av dig och vill vara kontaktperson för Permakulturföreningen! Kontaktpersonen för Region ... heter ... och har kontaktuppgifter ... Vi tänker oss att du kan agera som lokal kontaktperson för ...   Som lokal kontaktperson så förväntar vi oss att du:
  • Håller kontakt med Regionala kontaktpersonen och hjälper till bl.a. med kontakter inom ditt lokalområde.
  • Har bra koll på och kontakt med permakulturister, permakulturprojekt och permakulturevenemang i ditt lokalområde och håller dig updaterad om vad som händer.
  • Är tillgänglig för människor som är intresserade av permakultur och kan berätta om permakulturister, permakulturprojekt och permakulturevenemang i ditt lokalområde.
  • Gärna deltar i lokala mässor, marknader eller liknande och berättar om permakulturister, permakulturprojekt och permakulturevenemang i ditt lokalområde.
Regionala kontaktpersonen kommer hålla kontakt med dig och ge dig hjälp om du behöver det och be om hjälp om det behövs.   Låter det som något som passar dig? I så fall tänker vi att du gärna får bli vår nya kontaktperson för  … Hör av dig! Vi svarar gärna också på frågor om något känns oklart eller tveksamt =)